Visie

In je dagelijkse leven kun je door allerlei dingen uit balans raken. Door moeilijkheden op je pad, maar ook door allerlei eisen die je jezelf stelt of die je door anderen aan je laat opleggen. Je raakt als het ware de verbinding met jezelf, met je eigen innerlijk, je gevoelens en emoties en met je werkelijke wezenlijke behoeftes kwijt. Je lichaam en geest raken uit balans en de toenemende druk uit zich vaak in lichamelijke klachten, angsten, verwarring, depressieve gevoelens.

Dit kan je dagelijkse functioneren in de weg staan en de relatie met je omgeving verstoren. Ieder van ons heeft een zelfhelend vermogen ter beschikking en een eigen wijsheid die samen met een innerlijke drijfkracht een helend proces op gang kunnen brengen. Zij brengen hoofd, hart en ziel weer in balans. Door in het hier en nu je gevoelens en je bewuste- en niet-bewuste overtuigingen te ervaren kun je nieuwe ervaringen creëren waarin je betere keuzes leert maken voor jezelf.

Er is moed, bereidheid, doorzettingsvermogen en trouw aan jezelf nodig om deze ontwikkelings-weg te gaan. Je staat er niet alleen voor. Bij deze weg naar binnen en vandaar weer naar opnieuw naar buiten ontvang je steun van je zelfhelend vermogen, van je eigen innerlijke wijsheid en van mij als begeleider, aanwezig vanuit mijn hart.